Yöpyminen

Malmbacka tarjoaa yöpymiseen miilunpolttajan majoja ja yksinkertaisia hirsimökkejä.

Miilunpolttajan maja

Heittäydy vapaalle arkipäivästä ja koe yö miilunpolttajan majassa miilumetsässä keskellä luonnon hiljaisuutta metsän eläimet lähelläsi. Majat on sisutettu kahdella laverilla joissa on lampaannahkavällyt ja lisäksi on ylimääräinen laveri johon kolmas henkilö saa yösijan.  Täällä voit irtaantua arkipäivän stressistä, nauttua luonnosta ja sen hiljaisuudesta. Miilunpolttajan maja lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität majan itse. Sitten voit nukahtaa rätisevän tulisijan äänet taustalla. Heräät seuraavana aamuna levänneenä uusin voimin. Et tule todellakaan katumaan tätä kokemusta! Tämä seikkailu sopii kaiken ikäisille jotka haluavat kokea jotain erityistä ja uudenlaista.  Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Mukaan otettavat varusteet

Suosittelemme, että otat mukaan säänmukaiset vaatteet, sadeasut ja vedenkestävät jalkineet. Vaihtovaatteet, lämpöasut viileitä iltoja ja öitä varten, villa-asut kuten pipo, vanttuut ja sormikkaat, villapaita, pyyhe, uima-asu, makuupussi, kamera, kiikari, kynä, muistiinpanovihko,vesipullo, tarvittavat lääkkeet, hyttyssuihke ja laastarit ovat tarpeen olla mukana.

Hinnat: Aikuiset 40 € / vrk Lapset 1 – 17 v = 20 € / vrk Lapset alle 1 v = ilmaiseksi Makuupusseja on vuokrattavana, 10 € / kerta Pyyhkeet ovat vuokrattavissa, 5 € / henkilö

Yöpyminen lemmikkisi kanssa

Jos haluat yöpyä lemmikkieläimesi kanssa sinulla on siihen mahdollisuus Fanny-miilunpolttajan majassa. Muissa rakennuksissa lemmikkieläinten ei ole sallittua oleskella. Lemmikkieläinten tulee olla teljettynä alueella ja ne eivät saa häiritä muita vieraita, eivät saa kaivaa kuoppia maahan ja jättää jätöksiään maahan. .  Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinnat ovat samat kuin muissa majoissa.

Miilunpolttajanmökki Hilma ja Harry

Koe romanttinen yöpyminen kauniissa tunnelmallisessa miilunpolttajan mökissä! Tuvassa on yksinkertainen sisustus johon kuuluu pöytä, penkit ja leveä kahden hengen sänky lampaannahkavällyillä. Anna rakkauden puhua, tupa sopii vastarakastuneitten yöpymiseen, morsiuspareille tai muille jotka haluavat kokea kumppaninsa läheisyyden. Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 110 € / vrk, sis saunan ja grillin

Mukaan otettavat varusteet Suosittelemme samoja varusteita kuin muissa miilunpolttajan majoissa.

Miilunpolttajan maja Etel

Hirsimaja on tunnelmallinen ja sisustettu yksinkertaisesti kahdella sängyllä, pöydällä ja palleilla. Hirsimaja lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität majan itse. Maja on valmiiksi sijattu ja odottaa sinua! . Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 90 € / vrk, sis. saunan ja grillin

Mukaan otettavat varusteet

Suosittelemme samoja varusteita kuin muissa miilunpolttajan majoissa.

Mummonmökki

Mökki on tunnelmallinen ja yksinkertaisesti sisustettu viidelle henkilölle.

Mökki lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität mökin itse.

Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 150 € / vrk, sis. petivaatteet, saunan ja grillin.

Lato

Lato on kodikas kahden hengen sängyllä varustettu mökki. Mökin lämmityksen voit hoitaa itse hakkaamalla ensin tarvittavat halot ja sytyttämällä tulen tulisijaan.Ruoan valmistus tapahtuu leiritulella. ( Aito Porin Matti tulossa )

Ennen lähtöäsi tarkista, että puukorissa on halkoja seuraavalle tulijalle ja että mökki on siivottu.

Hinta: 90 € / vrk, sis. saunan ja grillin

Teltta, Asuntoauto ja Asuntovaunu

Meillä voi yöpyä omassa teltassa jos haluaa.
Hinta on: Aikuiset 25 € / yö, Lapset 10 € ( 1-17 v ) / yö
Hintaan kuuluu sauna ja grillitalo.

Yöpyminen omassa asutoautossa tai -vaunussa onnistuu meillä, sauna ja grillitalo käytettävissä, kysy lisää, soittamalla numeroon 040-5419236