Yöpyminen

Malmbacka tarjoaa yöpymiseen miilunpolttajan majoja ja yksinkertaisia hirsimökkejä.

Miilunpolttajan maja

Heittäydy vapaalle arkipäivästä ja koe yö miilunpolttajan majassa miilumetsässä keskellä luonnon hiljaisuutta metsän eläimet lähelläsi. Majat on sisutettu kahdella laverilla joissa on lampaannahkavällyt ja lisäksi on ylimääräinen laveri johon kolmas henkilö saa yösijan.  Täällä voit irtaantua arkipäivän stressistä, nauttua luonnosta ja sen hiljaisuudesta. Miilunpolttajan maja lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität majan itse. Sitten voit nukahtaa rätisevän tulisijan äänet taustalla. Heräät seuraavana aamuna levänneenä uusin voimin. Et tule todellakaan katumaan tätä kokemusta! Tämä seikkailu sopii kaiken ikäisille jotka haluavat kokea jotain erityistä ja uudenlaista.  Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Mukaan otettavat varusteet

Suosittelemme, että otat mukaan säänmukaiset vaatteet, sadeasut ja vedenkestävät jalkineet. Vaihtovaatteet, lämpöasut viileitä iltoja ja öitä varten, villa-asut kuten pipo, vanttuut ja sormikkaat, villapaita, pyyhe, uima-asu, makuupussi, kamera, kiikari, kynä, muistiinpanovihko,vesipullo, tarvittavat lääkkeet, hyttyssuihke ja laastarit ovat tarpeen olla mukana.

Hinnat: Aikuiset 40 € / vrk Lapset 1 – 17 v = 20 € / vrk Lapset alle 1 v = ilmaiseksi Makuupusseja on vuokrattavana, 10 € / kerta Pyyhkeet ovat vuokrattavissa, 5 € / henkilö

Yöpyminen lemmikkisi kanssa

Jos haluat yöpyä lemmikkieläimesi kanssa sinulla on siihen mahdollisuus Fanny-miilunpolttajan majassa. Muissa rakennuksissa lemmikkieläinten ei ole sallittua oleskella. Lemmikkieläinten tulee olla teljettynä alueella ja ne eivät saa häiritä muita vieraita, eivät saa kaivaa kuoppia maahan ja jättää jätöksiään maahan. .  Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinnat ovat samat kuin muissa majoissa.

Miilunpolttajanmökki Hilma ja Harry

Koe romanttinen yöpyminen kauniissa tunnelmallisessa miilunpolttajan mökissä! Tuvassa on yksinkertainen sisustus johon kuuluu pöytä, penkit ja leveä kahden hengen sänky lampaannahkavällyillä. Anna rakkauden puhua, tupa sopii vastarakastuneitten yöpymiseen, morsiuspareille tai muille jotka haluavat kokea kumppaninsa läheisyyden. Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 110 € / vrk, sis saunan ja grillin

Mukaan otettavat varusteet Suosittelemme samoja varusteita kuin muissa miilunpolttajan majoissa.

Miilunpolttajan maja Etel

Hirsimaja on tunnelmallinen ja sisustettu yksinkertaisesti kahdella sängyllä, pöydällä ja palleilla. Hirsimaja lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität majan itse. Maja on valmiiksi sijattu ja odottaa sinua! . Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 90 € / vrk, sis. saunan ja grillin

Mukaan otettavat varusteet

Suosittelemme samoja varusteita kuin muissa miilunpolttajan majoissa.

Mummonmökki

Mökki on tunnelmallinen ja yksinkertaisesti sisustettu viidelle henkilölle.

Mökki lämpiää siten että hakkaat polttopuut ja lämmität mökin itse.

Majoitusretken aikana sinun tulee muistaa täyttää halkovarasto klapeilla ja siivota jälkesi lähtiessäsi.

Hinta: 150 € / vrk, sis. petivaatteet, saunan ja grillin.

Lato

Lato on kodikas kahden hengen sängyllä varustettu mökki. Mökin lämmityksen voit hoitaa itse hakkaamalla ensin tarvittavat halot ja sytyttämällä tulen tulisijaan.Ruoan valmistus tapahtuu leiritulella. ( Aito Porin Matti tulossa )

Ennen lähtöäsi tarkista, että puukorissa on halkoja seuraavalle tulijalle ja että mökki on siivottu.

Hinta: 90 € / vrk, sis. saunan ja grillin

Teltta, Asuntoauto ja Asuntovaunu

Meillä voi yöpyä omassa teltassa jos haluaa.
Hinta on: Aikuiset 25 € / yö, Lapset 10 € ( 1-17 v ) / yö
Hintaan kuuluu sauna ja grillitalo.

Yöpyminen omassa asutoautossa tai -vaunussa onnistuu meillä, sauna ja grillitalo käytettävissä, kysy lisää, soittamalla numeroon 040-5419236

Sauna-Anna

Kun yövyt Malmbackassa, sinulla on mahdollisuus käyttää saunaa ilman lisämaksua.

 Voit myös halutessasi varata saunan erikseen perheellesi, hyville ystävillesi, työkavereille,  kaveriporukalle tai joulusaunaksi. Hakkaat halot ja lämmität saunan itse. Täytä vesitynnyri ennen lähtöä, hae vettä kaivosta tai saunan takana olevista tynnyreistä. Muista lisätä halkoja saunaan niin että kuivia halkoja on valmiina seuraavia saunojia varten. Saunan löylyt ovat varsin ihanat koska hapen tarjonta on todella hyvä.

Tule ja nauti todella hyvästä saunasta. Saunassa on tilaa viidelle – kuudelle saunojalle. Hyvällä onnella voit nähdä hirviä tai peuroja niiden polulla saunan vieressä.

Hinta: 35 € / tunti, korkeintaan 6 henkilöä.

Grillaus / Ruoka

Kun yövyt Malmbackassa, sinulla on mahdollisuus käyttää grillialueita ilman lisämaksua.

Täällä voit grillata ja valmistaa ruokaa avotulella, kokea tulen lämpöä ja rätisevää hehkua, rauhoittua ja nauttia.

Primitiiviset keittolaitteet; pannut, paistinpannut jne. lainattavissa grillitalosta.

Voit grillata ulkona, taivaan alla tai Grillitalossa Thelma. Polttopuita on saatavilla grillitalon sisällä ja takana. Varo, ettei tuli leviä. Muista täyttää polttopuita Thelman polttopuutelineeseen ennen lähtöä.

Voit myös varata paikan vain grillaamaan ystäviesi, työtovereiden, perheen jne.

Varmista, että tuli on sammunut, kun poistut grillialueelta.

Lähimmät ruokakaupat ovat Tammisaaressa ja Karjaalla.

Hinta: 10 € / aikuinen, 5 € / lapsi, 1-17 v / 2 tuntia, max 15 hlöä Thelman grillitalossa. Ulkogrillillä ei ole suoraa rajoitu

Olemme auki vuoden ympäri

Olemme auki kaikkina vuodenaikoina ja voimme siten tarjota mahdollisuuden kokea elämyksiä vuoden ympäri. Joka vuodenajalla on oma charminsa ja luontokokemukset ovat hienoja kun hiljaisuus laskeutuu ja metsän eläimet liikkuvat vapaasti.

 Miilunpolttajan majassa nukkuminen on uskomattoman hieno elämys talvella tuulen tuiskutessa majan nurkissa. Jaa, ne olivat aikoja ne kun miilunpolttajat polttivat miilujaan ja nukkuivat metsässä majoissaan.  Elämä oli kovaa siihen aikaan ja miilun tuli olla valmiina jouluksi.

Voit kokea elämyksen yöpymällä miilunpolttajan majassa talvella, nauttia talvisaunasta metsän keskellä, vaellat lumessa myrskylyhdyn kanssa, ehkäpä alkaa sataa lunta kun tarvot lumisella polulla. Hakkaat halkoja ja laitat valkean hellaan niin että saat lämpöä pirttiin.  Laitat ruokaa leiritulella ja koet rentouttavan tuokion miilumetsässä. Juomavedet saa haettua kaivosta ja sinun tulee varastoida niin ettei se jäädy.  Voit myös sulattaa lunta kahvinkeittoon tai ruoanlaittoon.

Kun yövyt talvella muista varata mukaan lämpimät vaatteet.

Varaa mukaan

Suosittelemme, että otat mukaan säänmukaiset vaatteet, vaihtovaatteet, lämpöasut, villa-asut kuten pipo, vanttuut ja sormikkaat, villapaita, lämmin takki ja housut, makuupussi, kamera, kiikari, termos lämmintä juotavaa varten, kynä, muistiinpanovihko,vesipullo, tarvittavat lääkkeet, hyttyssuihke ja laastarit ovat tarpeen olla mukana. Voit ottaa mukaan myös selkärepun jos haluat lähteä vaellukselle talviseen maastoon.

Jotain erityistä miilumetsässä

Tule ja koe jotain aivan erityistä. Vietä pikkujoulu, syö jouluruokaa leirinuotiolla, syö tonttupuuroa ja piparkakkuja ja nauti glögiä. Osallistu tonttujahtiin joka tapahtuu majojen luona ja luontopolulla tai koe uusi vuosi miilumetsässä,  tähtikirkas yö miilumetsässä on myös hyvä idea.

Jos haluat järjestämme sinulle paketin johon kuuluu esimerkiksi tonttupuuroa, piparkakkuja ja glögiä. Jos maassa on lumi niin voimme järjestää pulkka-ajelun miilumetsään. Mäet eivät ole suuria mutta jos lumi on maassa niin ajelemaan vain! Ota soveltuvat varusteet mukaan ja tule kokemaan luonnon hiljaisuus kaikkina vuodenaikoina! Mehän olemme auki vuoden ympäri.